Centrul comercial Focsani Mall a luat fiinta pe 17 septembrie 2008, sub numele de Promenada.

Avand o suprafata de 124.195 si dispunand de 1.250 de locuri de parcare, Focsani Mall se potriveste perfect cu doleantele cumparatorilor sai. Fiind inchiriata in proportie de 98%, galeria aduce impreuna o mare varietate de branduri, precum Carrefour, Brico Depot, Elvila, Happy Cinema, C&A, Manay Food, New Yorker, Spartan, Deichmann, Altex, Marionnaud, Tom Tailor, Various Brands, Kendra, Splend'Or. Mixul de activitati este unul echilibrat, adaptat la piata careia ne adresam, si cuprinde multe din ancorele importante prezente in Romania. Pentru a facilita accesul catre si dinspre centrul comercial Focsani Mall, vizitatorii au la dispozitie doua linii de transport din principalele cartiere ale orasului.

Focsani Mall a intrat in viata comunitatii locale ca o consecinta fireasca a cererii mari existente si in continua crestere pentru un punct de intalnire caracteristic. Un loc in care tinerii au posibilitatea de a socializa, locul in care familiile petrec timp de calitate, bucurandu-se de o pauza de la rutina de zi cu zi, locul in care oamenii de afaceri se intalnesc pentru a-si dezbate ideile.

Focsani Mall a fost conceput si dezvoltat pentru a satisface nevoile fiecaruia dintre noi in cautarea acelui loc special unde timpul se dilata si ne permite sa ne bucuram mai mult de viata. Cele aproape 70 de magazine asigura o gama variata de produse: vestimentatie, accesorii, alimente, servicii. Zona de petrecere a timpului liber, inaugurata in 2014, cuprinde cinema, sala de jocuri, cafenele si restaurante in care vizitatorii pot servi masa dupa o sesiune obositoare de cumparaturi.

Anul acesta implinim treisprezece ani de cand ne-am deschis portile pentru tine. Treisprezece ani de cand Focșani Mall face parte din viata ta. Ne bucuram ca ne-ai fost alaturi si ca ne-ai ajutat sa ne transformam in locul indragit de atat de multe persoane.
Pentru ca Focșani Mall inseamna mai mult decat o galerie comerciala; inseamna timpul tau de relaxare, inseamna filmele preferate urmarite alaturi de prieteni si mesele delicioase servite impreuna cu cei dragi. Focșani Mall e designerul tau personal, cel care-ti spune ce e in trend; e cafeaua inmiresmata din fiecare dimineata; e parfumul tau preferat, cu care te identifici; e zambetul tau, e tot ceea ce iubesti.
Pentru ca de treisprezece ani Focsani Mall esti tu! Iti multumim!
Pentru a facilita accesul către și dinspre centrul comercial Focșani Mall, aveti la dispoziție trei linii de transport public, care fac legătura cu principalele zone ale orașului – autobuzele nr. 6, 7, 8 și 9.

Va asteptam cu drag!

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT