Centrul comercial Focșani Mall a luat ființă pe 17 septembrie 2008, sub numele Promenada, iar din august 2016 avem o nouă denumire Focșani Mall ! Este mai simplu, mai aproape de tine!

Având o suprafață de 124 195 metri pătrați și dispunând de 1 250 de locuri de parcare, Focșani Mall vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu un concept care acoperă majoritatea zonelor de interes . Branduri de renume ca: Hipermarket Carrefour, Brico Depot, Elvila, JYSK, Altex, C&A, New Yorker, Steilmann, Orsay, Motyl, Deichman, Benvenuti, Otter, Marionnaud, Kendra, Splend’Or, Noriel, Intersport, Decathlon, Sensiblu, Klarmann, Cufărul Verde, Inmedio, Cador, Banca Transilvania, BRD, TXM vă așteaptă zilnic cu cele mai noi și tentante oferte. Avem prezente și branduri autohtone : Picasso, Danny’s Collection, VYP, SportLand. Zona de Fun&Food este bine evidențiată de Spartan, Shanhay, restaurantul Il Piacere, cofetăria Monique, Forneti. Ca spații de recreere avem Happy Cinema, Maciu Piciu, Nicky Games.

Mixul de activități este unul echilibrat, adaptat la piața în care ne aflăm și căreia ne adresăm. Acesta cuprinde multe din ancorele importante prezente în România. Pentru a facilita accesul către și dinspre centrul comercial Focșani Mall, vizitatorii au la dispoziție trei linii de transport ce fac legătura cu principalele zone ale orașului-Liniile Transport Public 6,7 și 9.

Focșani Mall a intrat în viața comunității locale ca o consecință firească a cererii mari existente și în continuă creștere pentru un punct de întâlnire caracteristic. Aici descoperi locul în care tinerii au posibilitatea de a socializa, locul în care familiile petrec timp de calitate, îmbinând shoppingul cu relaxarea, bucurându-se de o pauză din rutina zilnică, locul în care oamenii de afaceri se întâlnesc pentru a-și dezbate ideile.

Focșani Mall a fost conceput și dezvoltat pentru a satisface nevoile fiecăruia dintre noi în căutarea acelui loc special unde timpul se dilată și ne permite să ne bucurăm mai mult de viață. Cele aproape 70 de magazine asigură o gamă variată de produse : electronice și electrocasnice, confecții, încălțăminte, accesorii, alimente, servicii. Zona de petrecere a timpului liber, inaugurată în 2014, cuprinde cinema, loc de joacă pentru copii, sală de jocuri și restaurante în care vizitatorii pot servi masa după o sesiune plăcută de cumpărături.

Vă așteptăm zilnic, cu mare drag, la Focșani Mall!

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT