Benzinăria START

Servicii

START GROUP ADUCE PE PIAȚĂ UN NOU CONCEPT DE ALIMENTARE CU CARBURANȚI, ECONOMIC ȘI ACCESIBIL TUTUROR.

La baza START Group stă conceptul de accesibilitate, atât pentru operatorii de benzinării, cât și pentru clienții finali. Astfel, START Group înglobează două companii românești cu capital privat, active în sectorul Oil&Gas. Principalele obiective ale Grupului sunt operarea rețelei existente de benzinării, dezvoltarea de noi stații de carburanți și GPL, dar și comercializarea en-gros și distribuția de produse petroliere.

Rețeaua START are în prezent 17 benzinării amplasate în parcările centrelor comerciale din toată țara. Destinate consumatorului urban care pune preț pe economie, locațiile START sunt stațiile de încredere unde aceștia vor găsi mereu carburant de calitate la cele mai competitive prețuri și care oferă constant beneficii la alimentare. Extinderea rețelei reprezintă unul dintre principalele scopuri ale START Group, planurile de dezvoltare vizând acoperirea națională, atât prin stații mixte (benzinărie și skid GPL), cât și prin stații independente (doar benzinărie sau doar skid GPL).

Pentru flotele auto, START Group oferă un sistem economic de alimentare, care ajută la reducerea costului pentru carburant cu 40%. Acest lucru este posibil prin intermediul InstaCard și al conversiei la GPL. InstaCard reprezintă un instrument sigur și rapid de alimentare, într-o rețea națională de stații GPL partenere. De asemenea, deținătorii de flote auto primesc consultanță și suport complet pentru conversia la GPL și achiziția de mașini care utilizează GPL.

Program:
Luni-vineri:07:00-23:00
Sâmbătă:07:00-23:00
Duminică:07:00-23:00

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT