Cover Shop

Servicii

Principalul obiect de activitate al societăţii este vânzarea de accesorii GSM. CoverSHOP oferă produse şi servicii de cea mai bună calitate în domeniul său. Avem o gamă variată de tipuri de huse dar şi de folii pentru ecranul telefoanelor. Comercializăm branduri precum CUBZ, CaseMate, Griffin, Nillkin, Baseus, SepMobile,UAG.

Brandul CoverSHOP a fost înfiinţat în 2012 concomitent cu primul stand deschis.

Echipa noastra este constant instruita pentru a cunoaşte cât mai bine oferta de produse noi, de a-şi însuşi şi perfecţiona tehnicile pentru serviciile oferite, participă la diverse traininguri care au ca temă Cunoaşterea tipurilor de clienţi, Tehnici de vânzare etc.

Bazandu-ne pe increderea acordata clientilor nostri, astazi, la 7 ani de la infiintare, reteaua CoverSHOP este formata din 22 standuri si 8 magazine. Obiectivul nostru este de a oferi servicii de calitate şi de a câştiga încrederea clienţilor prin seriozitate şi calitatea produselor şi a serviciilor oferite. Punem la dispoziţia clienţilor o gamă diversă de accesorii pentru dispozitivele mobile şi oferim servicii de aplicare a foliei sau decupare a cartelei. Mentinem o legatura stransa cu partenerii nostrii de afaceri pentru a putea intelege corect nevoile pietei si pentru a ne putea adapta schimbarilor.

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT