Elvila

Shopping

Infiintata inca din 1990, ELVILA este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania.

Elvila ofera o gama diversificata de produse de mobilier pentru: sufragerie, dormitor, camera copii, bucatarie, canapele, coltare, fotolii, biblioteci, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), saltele RELAXA,marca inregistrata sub brandul Elvila. Tot aici gasiti mobila de cea mai buna calitate pentru birou si amenajari hoteliere.

Elvila dispune de 3 fabrici de mobila certificate cu sistemul de management si control al calitatii, ISO 9001. Aceste fabrici realizeaza o gama diversificata de mobilier pentru casa si birou din lemn masiv, PAL melaminat, PAL furniruit, MDF. In prezent, Elvila detine un numar de 41 de magazine la nivel national, din care 24 magazine proprii in Alba Iulia, Alexandria, Bacau, Baia Mare, Botosani, Beius, Brad, Braila, Brasov, Bucuresti, Calarasi, Cluj, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Mizil, Petrosani, Ploiesti, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Vaslui si 17 magazine in sistem de franciza si distribuitori.

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Oferte și noutăți de la Elvila

Toamna se numara reducerile

Promotie Elvila

Interesat de o saltea confortabila?

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT