Salamander

Shopping

 Salamander este un magazin multibrand in care se comercializeaza branduri precum Otter, Salamander, Flavia Passini, Call It Spring, Sketchers etc.; in portofoliu regasindu-se produse de incaltaminte pentru dama si barbati, marochinarie si produse de intretinere. 

Magazinul ofera o mare varietate de produse in trend, acoperind stilurile elegant, casual si sport. Focusul este sa ofere clientilor o varietate din ce in ce mai mare de branduri, marimi, culori, materiale si in acest sens exista un mix intre canalele de vanzare offline si online. Asadar, venind in intampinarea dorintei clientilor, a fost lansat serviciul click& collect, prin care se poate comanda de pe site (din magazinul online salamandershop.ro), apoi produsele se probeaza, achita si ridica simplu din magazinul fizic. Procesul functioneaza facil, rapid, fara a fi nevoie de timp pentru asteptarea curierului sau pentru a evita cozile si aglomeratia. Totul pentru a veni in ajutorul clientilor si a optimiza acest flux in special in aceasta perioada.

Produsele comercializate in magazinul Salamander sunt fashion, dar si caracterizate de confort, calitate si accesibilitate in materie de pret. Salamander este pentru oamenii urban-casual, mereu in miscare, care isi doresc sa fie in tendintele actuale.

 Reteaua SALAMANDER cuprinde 23 de magazine la nivel national, prezente in centrele comerciale din cele mai importante orase.

 

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Oferte și noutăți de la Salamander

Zilele de 11, 12 si 13 octombrie vin cu reduceri de -25%

Black Friday Salamander 23-25

BLACK FRIDAY Alert

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT