Sensiblu

Shopping

Sensiblu este cea mai mare reţea de farmacii sub acelaşi brand din România, fiind singura cu acoperire naţională. Prezentă în toate localităţile de peste 50.000 de locuitori, reţeaua numară peste 210 farmacii. Prima farmacie Sensiblu a fost deschisă în 1997 şi a adus un concept inovativ în Romania: health and beauty pharmacy

Infiintata In 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania.

Inovatia, conceptul de farmacie prietenoasa, optimista, unde gasesti intotdeauna recomandari competente si produsele de care ai nevoie, au facut din Sensiblu unul dintre cele mai valoroase branduri si cea mai mare retea de farmacii din Romania.

Personalul bine pregatit, consilierea de specialitate, comunicarea directa si prietenoasa cu pacientul, programele de fidelitate, campaniile de informare si educare, experienta placuta de cumparare intr-un mediu prietenos si implicarea sociala sunt atributele care definesc Sensiblu .

Campaniile publicitare Sensiblu vin in intampinarea clientilor sai incercand sa le puna la dispozitie oferte cat mai avantajoase, un astfel de exemplu este campania "Sensiblu are grija de oamenii in varsta", prin care Sensiblu suporta diferenta de plata dintre pretul compensat de Casa de Asigurari de Sanatate si pretul de vanzare din farmacie al produselor din lista de mai jos, diferenta ce ar trebui suportata de pensionari

De asemenea, pentru a usura procesul de achizItie al medicamentelor la Sensiblu poti sa-ti rezervi reteta prin telefon sau internet pentru 24 de ore si sa calculezi cat te poate costa daca ridici tratamentul din Farmaciile Sensiblu.

Program:
Luni-vineri:09:00 – 21:00
Sâmbătă:09:00 – 21:00
Duminică:09:00 – 21:00

Oferte și noutăți de la Sensiblu

Ia-ti tratamentul de Raceala sau Gripa si beneficiezi de 50% reducere la produsele de imunitate selectionate

Este momentul tau pentru un rasfat natural, cu produsele Dr.Organic.

30% REDUCERE la produsele de protectie solara

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT