TXM

Shopping

 Reţeaua de magazine TXM, discounter cu preţuri mici şi varietate mare de produse , își întâmpină clienții cu oferte la toate categoriile de produse.

Asortimentul companiei cuprinde îmbrăcăminte și lenjerie pentru femei, bărbaţi, tineret și copii, precum și articole de uz casnic.

În centrul atenţiei TXM este întotdeauna clientul. "Ieftin și la modă pentru întreaga familie" acesta este specificul întregii game de îmbrăcăminte și accesorii care se adresează clienţilor TXM care acordă o atenţie deosebită raportului preţ-calitate.

Suprafețele comerciale variază de la 200-400 m². Compania desfășoară activități de cercetare în domeniul marketingului și analizei comportamentului clienţilor care vizitează magazinele TXM și în baza acestora se străduie să îmbunătăţească continuu prezentarea produselor și modul de amenajare a spațiilor de vânzăre. Toate acestea, pentru a face cumpărăturile mai uşoare și plăcute.

Vă invităm să vă bucuraţi de experienţa de shopping la TXM și să profitați de ofertele noastre la inaugurarea magazinului numarul 33 din rețea, în Focșani Mall.

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Oferte și noutăți de la TXM

TXM are oferte de toamna special create pentru nevoile tale.

9% reducere la TXM

TXM te pregateste pentru vara

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT