DOAR pentru TINE – Spring/Summer ’23

Meli Melo, cea mai mare rețea de magazine de bijuterii și accesorii fashion din România, cu o traditie de aproape 25 de ani, lansează campania „DOAR pentru TINE”, incepand cu 9 martie, in magazine si online, pe www.melimeloparis.ro.

Noul sezon primavara-vara 2023 este despre fiecare dintre voi, asa cum ne-am obisnuit de cateva colectii incoace, iar mesajele care se gasesc pe accesoriile vedeta, subliniaza ceea ce se doreste sa fie adus in prim plan cu ocazia lansarii acestei colectii:

• TIMP pentru IUBIRE
• Stare de ROZ
• FLUTURI in stomac
• DOAR pentru MINE

Campania include componente digitale, social media, influencers, launch event și in-store, fiind prezentă în magazinele Meli Melo din toată țara. Direcția strategică și conceptul creativ sunt semnate Echipa Meli Melo, iar imaginile campaniei sunt realizate de Oltin Dogaru.
„Meli Melo este un brand care prezinta varietate si optiuni multiple celor care ii trec pragul magazinelor sau care aleg sa cumpere online. Accesoriile diverse, stilurile, culorile, multitudinea de optiuni au facut din locatiile noastre adevarate destinatii de cumparaturi, atat pentru stilisti de moda si creatori de continut, mereu in cautarea accesoriilor potrivite pentru sedintele foto, dar si pentru cei in cautarea cadoului potrivit, mereu la un pret corect. In acest sezon ne adresam tuturor prietenelor brandului cu mesaje de iubire. Intram intr-un magazin, ne incanta, probam, cumparam ceea ce ne bucura si ni se potriveste. E important sa ne oferim iubire, sa ne prioritizam si sa facem mai mult de 5% pentru noi, in fiecare zi. Aceasta fiind media in procente a binelui facut pentru sine.” – Laura Nicolau, PR & Marketing Manager Meli Melo Paris.
Echipele care au realizat campania sunt:
Meli Melo: Laura Nicolau – PR & Marketing Manager, Beatrice Molinari – Purchasing manager & Styling
Imagine: Oltin Dogaru – Fotograf, Sandra – Model ONE Models, Marian Capet – Hairstylist,
Adina Vlad - Make-up Artist

Meli Melo – Paris in Romania
Meli Melo - Paris este cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii din România, pentru publicul feminin, fiind prezentă în marile orașe din țară, dar și din Republica Moldova. Brandul și-a extins activitatea și în domeniul home & deco, prin lantul de magazine Meli Melo deco.

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT