„L’ÉSCAPADE” – Spring/Summer ’24

Meli Melo, cea mai mare rețea de magazine de bijuterii și accesorii fashion din România, cu o traditie   de peste 25 de ani, lansează campania „L’éscapade”, incepand cu 9 martie, in magazine si online, pe  www.melimeloparis.ro.

Noul sezon primavara-vara 2024 este despre TIMP, LIBERTATE, ESCAPADE pentru suflet, RASFAT.

TIMPUL petrecut cu tine, in echilibru cu ceea ce te inconjoara, clipe de relaxare, un rasarit sau un apus admirate indelung, lasandu-ti mintea libera, sa zburde in visare. Ceea ce brandul isi doreste este ca fiecare sa isi gaseasca inspiratia si sa deseneze, cu mintea, ca mai apoi sa traiasca intr-un astfel de tablou, din cand in cand. Escapada pentru trup si suflet.

Campania include componente digitale, social media, influencers, launch event și in-store, fiind prezentă în magazinele Meli Melo din toată țara. Direcția strategică și conceptul creativ sunt semnate Echipa Meli Melo, iar imaginile campaniei sunt realizate de Oltin Dogaru.

Meli Melo este un brand care prezinta varietate si optiuni multiple celor care ii trec pragul magazinelor sau care aleg sa cumpere online. Accesoriile diverse, stilurile, culorile, multitudinea de optiuni au facut din locatiile noastre adevarate destinatii de cumparaturi, atat pentru stilisti de moda si creatori de continut, mereu in cautarea accesoriilor potrivite pentru sedintele foto, dar si pentru cei in cautarea cadoului potrivit. In acest sezon ne dorim sa aducem in prim plan momentele de relaxare de care cu totii avem nevoie, clipele de visare si libertate. Ne dorim sa ne inspiram clientele sa puna din cand in cand focusul pe ele si sa se detaseze de task-urile pe care le repeta zilnic, pentru altii. Sa fie bine cu ele, ca mai apoi sa poata fi bine cu cei din jur. Sa ne calce pragul magazinelor zambitoare si senine, sa le putem oferi inspiratie in continuare, astfel intoarcem ceea ce ele ne ofera de atata timp.” – Laura Nicolau, PR & Marketing Manager Meli Melo Paris.

Echipele care au realizat campania sunt:

Model - Sore Mihalache, prin Romanian Artists Agency

Meli Melo - Laura Nicolau – PR & Marketing Manager, Beatrice Molinari – Purchasing manager & Styling

Locatie – Country Spa Retreat Snagov

Imagine - Oltin Dogaru – Fotograf

Video -  Mihai Octavianos

Make up - Ana Cucuta

Hair - Marian Capet

 

Meli Melo – Paris in Romania

Meli Melo - Paris este cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii din România, pentru publicul feminin, fiind prezentă în marile orașe din țară, dar și din Republica Moldova. Brandul și-a extins activitatea și în domeniul home & deco, prin lantul de magazine Meli Melo deco.

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT