Le Petit Paris, Colectia Meli Melo Paris Spring/Summer 2021

Le Petit Paris este numele colectiei Meli Melo- Paris, primavara – vara 2021. Aceasta a fost creata cu joie de vivre, cu gandul la plimbarile lungi pe stradutele pariziene, aer de primavara cu acel quelque chose, ore intregi petrecute la cafenele chic si primele raze de soare sarbatorite in tinute lejere cu dor de city breaks. Noua colectie dezvaluie o selectie de piese vestimentare comfy chic, à la française, dar si accesorii statement, cercei mari, coliere aurii.

Piesele vedeta ale sezonului “Le Petit Paris” sunt beretele in stil frantuzesc, gentile mici, compacte, in culori vibrante, purtate la tinute minimaliste, dar si bijuteriile aurii, statement, elegante, purtate in combinatii casual. Elemente florale, perle, culori pastel, dar si imprimeuri animal print si aplicatii din pietre multicolore vor intregi aparitiile inspirate de Micul Paris.

Jachetele din denim, fustele ample din voal, jucause in adierea vantului, pantalonii decupati si mixul toujours chic, alb-negru, completeaza tabloul noului sezon Meli Melo – Paris.

Piesele din sezonul SS’21, “Le Petit Paris, vor debuta o data cu prima tema a colectiei, “Toujours Paris”, incepand din 9 martie in magazinele Meli Melo - Paris, precum si online pe melimelo.ro.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 67 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem franciza, 7 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chisinau (Republica Moldova) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si online shop-ul: melimelo.ro.

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT