Proiecții speciale cu echipa filmului RAMON la Happy Cinema Focșani

Vineri, 10 februarie, este ziua RAMON la Happy Cinema Focșani. Pavel Bartoș și regizorul Jesús del Cerro vin să discute cu spectatorii.

Patru proiecții de gală vor avea loc la orele 18:30, 19:00, 21:00 și 21:30, iar fanii lui Ramon îi vor putea pune întrebări în cadrul unor sesiuni de Q&A.

Biletele sunt disponibile online: https://www.happycinema.ro/happy-focsani/m/proiectie-de-gala-ramon-4221 sau la cinematograf.

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata visurilor sale. Va reuși? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online - www.play.happycinema.ro.

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT