"REALITY": din 4 octombrie în avanpremieră la Happy Cinema

"REALITY" cu Sydney Sweeney va rula în avanpremieră din 4 octombrie la Happy Cinema.

Părul ei este legat într-un coc dezordonat iar privirea ațintită pe monitor. Pantofii ei galbeni nu au șireturi, iar tricoul îi strălucește pe sub cămașa albă. 

Reality Winner, în vârstă de 25 de ani (interpretată de Sydney Sweeney, starul din serialul „Euforia”) este o tânără traducătoare care are propria ei rutină. După muncă, se duce la un curs de yoga,

face cumpărături pentru zilele următoare, savurează un ice coffee și postează un selfie pe Instagram.

În situații stresante se protejează cu umor. Reality este plină de contradicții.

Acest lucru este observat de agenții care i-au percheziționat apartamentul. Este suspectată că a tipărit documente secrete. Ea însă pare să fie mai îngrijorată pentru pisica și câinele ei, care sunt stresați de prezența unor bărbați străini.

 

"REALITY" este portretul fetei moderne pe care îl așteptam cu toții. O fată care nu se lasă încadrată în tipare - personalitatea ei este complexă și plină de culori. Asemenea măștilor pe care le poartă, folosește diferite variații ale feminității. Dragostea ei pentru liniștea adusă de yoga nu o împiedică să meargă să facă și cross-fit în timpul liber. Neconvenționalitatea ei și cunoștințele despre foarte multe subiecte impresionează - fiind exact definiția unei femei moderne. Atunci când este nevoie, se ascunde în spatele stereotipului fetei blonde pentru a face diferitele contexte să lucreze în favoarea ei. Apelează la umor atunci când se simte amenințată - cine dintre noi nu a încercat să iasă dintr-o situație stânjenitoare făcând haz de necaz?  Întâlnirea cu "REALITY", prezentată în nouăzeci de minute, este un portret al fetei moderne în versiunea 2.0. În acest rol, Sydney Sweeney arată că are suficient talent pentru a deveni o mare actriță.


Urmărește aici trailerul filmului: https://www.cinemagia.ro/trailer/reality-31391/

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT