Regizorul JJ Abrams promite că saga Skywalker va avea un final emoționant, revelator și apoteotic La Happy Cinema din 19 decembrie 2019

“Skywalker-Ascensiunea” e cel de al nouălea episod din ceea ce a ajuns cu timpul să fie cunoscută drept Saga Skywalker. Acest ultim capitol din Saga Skywalker este punctul terminus al unei aventuri care s-a întins pe o perioadă de 5 decenii. Odată cu schimbarea generațiilor Skywalker s-au schimbat și generațiile de fani, dar fascinația pentru Universul Star Wars a rămas aceeași.

Având toată această istorie în spate, regizorul JJ Abrams a admis: “Finalurile sunt lucrurile care mă sperie cel mai tare”. E absolut normal. Să ai pe mână încheierea unei serii selectate în vederea prezervării de Biblioteca Congresului American pentru “rolul ei cultural, istoric și estetic”, e o responsabilitate uriașă.

JJ Abrams: “Skywalker-Ascensiunea trebuie să ofere fanilor un final emoționant și revelator. Filmul trebuie să răspundă la o mulțime de întrebări și să lămurească o sumă de mistere rămase fără explicație. Dacă, peste ani, cineva va urmări Saga Skywalker, toate cele 9 filme, vreau să mă asigur că acest ipotetic viitor spectator va avea în fața ochilor o poveste nu doar emoționantă și captivantă, ci și legată, plauzibilă, coerentă.”

Star Wars: Skywalker - Ascensiunea 3D va rula la Happy Cinema din 19 decembrie 2019.

Trailer: https://youtu.be/p2mtOo2nV7I

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT