De ziua copilului porneste intr-o AVENTURA DE NEUITAT!

Noriel

Până pe 17 iunie, pentru orice cumpărătura de minumum 90 lei îți oferim un tichet razuibil cu care vei putea câștiga pe loc unul din cele 10.150 premii:  Frisbee-uri cu bluetooth, personaje din filmele Spiderman, figurine Emoji, Twozies sau Grossery Gang. În plus, dacă te înregistrezi mai jos, te vom înscrie automat la extragerea săptămânala pentru una din cele 5 excursii pentru întreaga familie la Port Aventura, cel mai tare parc de distracții din Spania!

INSCRIE-TE AICI

DESCOPERĂ NORIEL

Noriel

Noriel este liderul de piață în industria de jocuri și jucării din România. Se adresează atât copiilor, cât și părinților, care vor putea găsi peste 8.000 de produse pe care sigur le vor îndrăgi.

Fiecare jucărie de la Noriel reprezintă o bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari și pot fi găsite în magazine sau pe site-ul oficial al companiei, www.noriel.ro. Puteți alege dintr-o varietate de produse: păpusi, accesorii pentru copii, figurine, produse pentru outdoor, pentru școală și grădiniță, accesorii pentru bebeluși și multe altele. Copiii și părinții vor fi întotdeauna mulțumiți de Noriel, liderul de piață în industria de jocuri și jucării din România. Noriel se dezvoltă zilnic și se află la o întindere de mână de părinții din România. Are magazine peste tot în țară.Toate produsele sunt disponibile și în magazinul online www.noriel.ro.

Din 1993, Noriel a reușit să stabilească o legătură puternică cu cei care îi cumpără produsele, a reușit să le pună la dipoziție cele mai interesante și inovative jucarii, la cele mai bune prețuri. Să achiziționezi produse de la Noriel înseamnă să devii copil din nou. Este distractiv. Zâmbește, bucură-te de cumpărături și joacă-te. Doar la Noriel.


Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT