EXTRA PROMOTIE BENVENUTI 30 - 31 IANUARIE

Benvenuti

In perioada 30 -31.01.2021 - am programat in magazinele BENVENUTI-  o Extra Campanie de Sale

Astfel, in perioada mai sus amintita,  vom avea  EXTRA 20% REDUCERE LA INTREAGA COLECTIE DE INCALTAMINTE SI MAROCHINARIE.

Reducerea se va acorda la casa, la pretul de raft al produselor si este valabila pentru intreaga colectie de incaltaminte si marochinarie (atat cu pret intreg cat si cu pret deja redus)

 

DESCOPERĂ BENVENUTI

Benvenuti

Pentru ca fiecare zi e un pas inainte in afirmareata ta personala, pentru ca dincolo de idei geniale, imaginea ta conteaza, pentru ca primele 30 de secunde sunt vitale, vino la Benvenuti si acorda-ti sansa de a” pasi relaxat”!
Descopera aici pantofii si accesoriile perfecte, care iti vor accentua, evidentia si particulariza tinuta.
Fie ca e vorba despre modele elegante, caracterizate prin acuratetea liniilor, despre articole casual sau smart casual, dominate de caracterul versatil si adaptabilitate, produsele Benvenuti combina atentia si grija in ceea ce priveste design-ul si productia acestora cu cele mai noi si fresh trend-uri din domeniu.
Astfel, produsele Benvenuti, intrunesc, cu fiecare noua colectie, caracteristici ideale: calitate datorata materialelor de exceptie si modului atent de fabricare, design inovator, original si, implicit comoditate.

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT