L’éscapade, sau cum poti incepe anul la cumparaturi de sezon, acum la jumatate de pret!

Meli Melo Paris

Meli Melo Paris da startul reducerilor de iarna pentru colectia sezonului, fall/winter ‘20-‘21, incepand din primele zile ale noului an.

In magazine, reducerile aplicate la accesoriile sezonului, sunt de -50%, dupa cum urmeaza: genti & portofele, rucsacuri, accesorii pentru par, bijuterii fantezie, articole vestimentare, curele, esarfe & ceasuri si altele.

Reducerile vizeaza si magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casa beneficiaza de reduceri de pana la -50%, aplicabile diverselor decoratiuni, dar si pieselor de mic mobilier, care au preturi cu 20% mai mici.

Reducerile se vor aplica progresiv, incepand cu 2 ianuarie, pana la finalul lunii, noile procente urmand a se comunica ulterior.

Oferta promotionala se aplica la produsele semnalizate, in limita stocului, in tot lantul de magazine Meli Melo Paris precum si online pe melimelo.ro. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

 

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 67 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 7 department stores (meli melo si meli melo deco in aceeasi incinta), 7 magazine deco, cat si 4 magazine in Chisinau (Republica Moldova) si 2 magazine in Sofia (Bulgaria).

DESCOPERĂ MELI MELO PARIS

Meli Melo Paris

Cum a început:

Din pasiune pentru frumos, povestea Meli Melo - Paris a început în 1998 de la un singur proiect de magazin deschis în București. Succesul de care s-au bucurat colecţiile de accesorii și bijuterii pentru femei, deschiderea și încrederea clienților în brandul Meli Melo - Paris au stat la baza dezvoltării sale.

Cum ne-am dezvoltat:

Valorile şi etica atât în relațiile de colaborare și de afaceri cu furnizorii și partenerii noștri cât și fața de angajați sunt ceea ce ne reprezintă și ne propulsează în viitor. Scopul nostru este să le oferim clienților noștri experienţe incredibile și inspirație.

Ce ne motivează în fiecare zi:

Ne preocupa grija permanentă de a pune în valoare individualitatea, personalitatea şi stilul  vestimentar al fiecărei femei care intra în magainele Meli Melo - Paris. Visăm să aducem fantezie, culoare și stil prin cea mai completă gamă de accesorii de modă.

Meli Melo - Paris astăzi:

Deținem cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii de modă pentru femei, din România. Suntem reprezentaţi în toate marile orașe din țară cu 44 de magazine. Lanțul s-a extins în acest an cu preluarea magazinelor Bonsai din București și rebranding-ul acestora, Meli Melo – deco fiind cel de-al doilea brand din cadrul SC Meli Melo Fashion SRL si…

Nu ne vom opri aici!

Meli Melo – Paris, a deschis primul magazin dedicat stilului feminin, în anul 1998 în București. În prezent deține un total de 44 de magazine de bijuterii și accesorii, cel mai mare lanț de magazine de profil, din România, dintre care 1 magazin în Chișinau și 2 magazine în Sofia, dar și magazinul online www.melimelo.ro. Portofoliul companiei s-a extins în 2017 cu 6 magazine Meli Melo deco, existente în locații din București. Acestea propun inspirație pentu casa, decorațiuni și mic mobilier.

Categoriile de produse care se găsesc în magazinele Meli Melo – Paris se adresează femeilor de toate vârstele.

De la cercei, coliere, brătări, până la eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și încălțăminte și o linie de haine. Toate colecțiile sunt atent lucrate special pentru doamnele și domnișoarele în căutare de noutăți din domeniu, în fiecare sezon.

 

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT