Promoții la H&M

H&M

Dacă aveai în plan să îți înnoiești garderoba pentru sezonul de primăvară, acum e momentul! La H&M în perioada 1-4 martie te așteptăm cu o super promoție: cumperi mai mult și plătești mai puțin! Oferta este valabilă exclusiv în magazin pentru toate departamentele noastre.

Intră pe pagina de Facebook H&M și prezintă cuponul http://bit.ly/2Cu9sas  în format electronic sau printat la casa de marcat în momentul achiziției  și beneficiezi de - 15% pentru cumpărături mai mari de 150 lei și -20% pentru cumpărături mai mari de 200 lei.

Ne vedem în magazin!

DESCOPERĂ H&M

H&M

H&M (Hennes & Mauritz AB) este un lant de magazine de imbracaminte din Suedia infiintat in anul 1947. H & M este al treilea mare retailer de imbracaminte la nivel mondial, dupa grupul amercian Gap si Inditex din Spania, cea mai mare piata de desfacere fiind in Germania, urmata indeaproape de Suedia si Marea Britanie.

Echipa de design din Suedia, unde se afla sediul companiei H&M, cotroleaza etapele de productie, de la planificare marfei la stabilirea specificatiilor, iar productia este externalizata la aproximativ 800 de fabrici in Europa si Asia. H & M a avut colaborari cu unii din cei mai mari designeri, case de moda si artisti cum ar fi: Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf, Roberto Cavalli, Matthew Williamson, Jimmy Choo, Lanvin, Versace, Isabel Marant, Madonna, Kylie Minogue.


Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT