Promotie Elvila

Elvila

Fiindca noul #anscolar bate la usa, ce-ar fi daca ti-ai surprinde prichindelul cu o redecorare inspirata a camerei lui? Parinte de baietel sau fetita, la #elvila gasesti piese de mobilier care vor face din timpul petrecut de cel mic in camera lui, o reala placere. Gratie unui ambient deosebit se va simti inspirat sa creeze si sa descopere lucruri noi, chiar si atunci cand se joaca!

 

#cameredetineret#elvilafocsani#mobiladecalitate#preturiintratelaapa

DESCOPERĂ ELVILA

Elvila

Infiintata inca din 1990, ELVILA este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania.

Elvila ofera o gama diversificata de produse de mobilier pentru: sufragerie, dormitor, camera copii, bucatarie, canapele, coltare, fotolii, biblioteci, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), saltele RELAXA,marca inregistrata sub brandul Elvila. Tot aici gasiti mobila de cea mai buna calitate pentru birou si amenajari hoteliere.

Elvila dispune de 2 fabrici de mobila certificate cu sistemul de management si control al calitatii, ISO 9001. Aceste fabrici realizeaza o gama diversificata de mobilier pentru casa si birou din lemn masiv, PAL melaminat, PAL furniruit, MDF. In prezent, Elvila detine un numar de 26 de magazine la nivel national, din care 10 magazine proprii in Iasi, Bacau, Focsani, Botosani, Brad, Mizil, Alexandria, Ploiesti, Bucuresti si Constanta si 16 magazine in sistem de franciza si distribuitori.

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT