TENDINȚE NOI: HUMAN NATURE, PENTRU CEI CARE IUBESC NATURA

JYSK

Retrage-te offline în universul tendinței HUMAN NATURE de la JYSK. Acest nou trend este pentru cei care vor să se cuibărească acasă, departe de agitația orașului, departe de alertele de pe telefon sau notificările din Facebook. Este pentru cei care apreciază natura, drumețiile pe munte, serile în jurul focului de tabără sau plajele pustii. Focusul tendinței este pe starea de bine și crearea unei legături mai strânse cu natura pe care trendul o celebrează în toată frumusețea ei. 

Fă loc pentru plante și pentru o elemente botanice, folosind spațiul pe verticală. Atârnă masa de hol VIRUM pe perete și folosește-o ca raft pentru plante, apoi plasează ghivecele mari de plante sub etajeră. 


 


Mixul de culori specific tendinței HUMAN NATURE este inspirat din culorile pe care le zărești la linia orizontului, acolo unde cerul întâlnește pământul. Paleta de culori este autumnală și se inspiră din peisajele scandinave la schimbarea sezonului. 

 

 


Deși e un trend care celebrează bogăția vizuală și umple spațiul cu obiecte, poți găsi soluții pentru a păstra spațiul ordonat și armonios. Un exemplu este fotografia de mai jos, în care blatul de bucătărie, chiuveta și rafturile cu ustensile de bucătărie sunt ascunse în dulapuri, în spatele ușilor. 

Kitchenette


Folosind natura în variantă modernă, HUMAN NATURE combină culori specifice peisajelor neatinse de mână omului - maro, verde și albastru, cu materiale industriale precum metal sau sticlă și cu lemn. În centrul întregului aranjament stau piese de mobilier cu forme clasice și elemente arhitecturale. 

 


HUMAN NATURE este unul dintre cele trei trenduri de amenajare interioară din sezonul 2018/2019. Echipa noastră de Range and Design a definit cu atenție trendurile acestei toamne și a selectat produsele care să se potrivească fiecărui trend. Te poți inspira și din celelalte trenduri: 
THE THINKER și CREATIVE MIND.

DESCOPERĂ JYSK

JYSK

JYSK este un lanţ internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă” şi care este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care are întotdeauna „o ofertă extraordinară”.

În 1979, când a deschis primul magazin în cel de-al doilea oraş ca mărime din Danemarca, Aarhus – unde, întâmplător, se mai  află şi acum . Larsen avea planuri mari, dar nu şi-ar fi imaginat niciodată cât de rapid va creşte compania sa. El  a continuat să deschidă câteva magazine de succes JYSK Sengetøjslager (numele original al magazinului până în 2001) în diverse locaţii din Danemarca, iar în 1984 a deschis primul magazin în afara graniţelor, în ţara vecină, Germania.

În prezent, Grupul JYSK cuprinde peste 2.300 de magazine în următoarele 41 de ţări din întreaga lume.

Cifra anuală de afaceri a grupului este de 2,9 miliarde de euro. Creşterea este stabilă şi controlată, iar personalul total constă din aproape 20.000 de angajaţi.

Cuvântul „JYSK” a fost inclus intenţionat în numele companiei. În limba daneză, „JYSK” denumeşte orice sau pe oricine – precum Lars Larsen – din Peninsula Iutlanda şi este adesea asociat cu modestia, conştiinciozitatea şi onestitatea, cele trei valori cu care a fost identificat întotdeauna însuşi Larsen. JYSK înseamnă încredere, iar o afacere rămâne întotdeauna o afacere.

Magazinul JYSK din Bacau este al 20-lea din Romania, fiind deschis pe data de 30 octombrie 2014.

La JYSK, ne mândrim cu originile scandinave şi dorim să facem acest lucru cunoscut clienţilor.

Latura scandinavă a companiei JYSK se reflectă nu numai în cultura, valorile şi stilul nostru de management. Aceasta transpare şi în ceea ce privește designul, simplitatea şi calitatea produselor, și satisface aşteptările clienţilor privind rezistenţa produselor pe care le folosesc zi de zi. Clienţii noştri își doresc produse funcţionale, care să fie totodată și rezistente. La JYSK, ne-am dezvoltat ţinând cont de aceste aşteptări încă din 1979, iar acum suntem mândri să împărtăşim cu restul lumii filozofia scandinavă.

JYSK - o ofertă scandinavă excelentă pentru fiecare în domeniul produselor pentru casă.

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT