Zilele de 11, 12 si 13 octombrie vin cu reduceri de -25%

Salamander

Zilele de 11, 12 si 13 octombrie vin cu reduceri de -25% la modele din colectia toamna-iarna! Rasfoieste revista GLAMOUR, gaseste codul de reducere si vino in magazinul #Salamander pentru a sarbatori o noua editie National Glamour Days!

DESCOPERĂ SALAMANDER

Salamander

Incaltaminte si genti la un bun raport calitate-pret. Va asteptam in magazinele SALAMANDER sa descoperiti colectia de toamna – iarna, incaltaminte si genti pentru femei si incaltaminte pentru barbati. In magazin veti putea proba incaltamintea care poarta semnaturile inconfundabile ale brandurilor SALAMANDER, Tamaris, Ara, Pour Moi, VA, Otter, Effegi,Flexx sau Caprice. Marca SALAMANDER, inregistrata pentru prima dată în 1904, se bucură de un nivel ridicat de popularitate și recunoaștere la nivel international – in primul rand in Germania, dar și în mai multe alte piete din Europa Centrala si de Est. SALAMANDER are peste 50 de magazine in Germania si in jur de 150 în Franta, Austria, Polonia, Ungaria, Cehia si Rusia.

Clasic, original, dezirabil si actual – valorile brandului german SALAMANDER se potrivesc ca o manusa oricarui tip de personalitate. O mare varietate de produse, toate in magazinele multibrand SALAMANDER: de la pantofi de zi cu zi, confortabili si de calitate, ghete pentru zile racoroase, cizme mini cu fermoar, pantofi clasici sau pantofi eleganti barbatesti precum si bocanci de munte, impermeabile si modele cu blana.


Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT