Pe 17 septembrie 2016, Focșani Mall aniverseazã opt ani de la inaugurare, oferind evenimente surprizã dedicate tuturor vizitatorilor. Pe lângã premiile şi discounturile acordate cumpãrãtorilor, Focșani Mall va organiza o tombolă în valoare de 20.000 RON care se desfășoară atât online, pe www.focsanimall.ro, cât și în interiorul centrului comercial.

Programul aniversar începe sâmbătă, 17 septembrie 2016, la ora 18.00, când cunoscutul DJ Mike Maiden va mixa în mall pentru fani și cumpărători. Mike Maiden este singurul DJ român care a urcat anul acesta pe scena UNTOLD, cel mai mare eveniment muzical de gen, din sud-estul Europei. Cei prezenți în centrul comercial se vor bucura de tortul aniversar și animatori.

Opt participanți la tombolă vor pleca acasă cu câte un premiu de 2500 RON ce constă în vouchere de cumpărături valabile la magazinele partenere ale Focșani Mall. Perioada de înscriere la tombolă este între 1 și 16 septembrie, iar pe 17 septembrie are loc extragerea norocoșilor câștigători.

De la preluarea portofoliului în 2014, Resolute Lar România, societatea care administrează Focșani Mall, s-a concentrat pe crearea unui mix de chiriași care să îndeplinească principalele trei cerințe ale oricărui client: cumpărături de calitate, divertisment și varietate.

În 2016, chiriași importanți și cu tradiție pe piața din România, precum Jysk, H&M, Otter, Hungaro Kids s-au alăturat protofoliului de clienți Focșani Mall, iar următorul brand important ce se adaugă listei este Decathlon, cu o suprafață de 775mp.

„Povestea, devenită acum de succes, a Focșani Mall, a început în 2014 prin preluarea proprietății în stare de insolvență. Printr-un management personalizat și corect administrat, s-a reușit poziționarea centrului ca și punct de referință  al activității comerciale în regiunea Focșani,” a declarat Ionuț Dogaru, Director General al Resolute Lar România.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã inchiriabilă de 45.000 mp, beneficiind de 1.250 locuri de parcare. Printre chiriaşii centrului comercial se numãrã retaileri internaţionali şi naţionali precum Carrefour, Brico Depot, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann sau B&B. De asemenea, din decembrie 2014, centrul comercial beneficiază și de cinematograful Happy Cinema.

Despre Focșani Mall

Focșani Mall este administrat de Resolute Lar România, companie specializată în managementul de active imobiliare și consultanță în domeniul imobiliar pentru instituții financiare, fonduri de investiții și instituții bancare. Resolute Lar este activã în România de peste 8 ani, dezvoltând şi operând o gamã largã de proprietãţi precum centre comerciale, cartiere rezidențiale sau imobile de birouri.

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT