Altex

Shopping
  • 021 9196

Pornind de la deviza “Cel mai mic pret din Romania”, Altex este liderul pieței de electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia, din țară, de peste 20 de ani. Însă nu doar prețul face diferența: în același timp, oferă o gamă variată de produse inovatoare, susținute de soluții optime de finanțare, adaptate nevoilor ta

Altex îți garantează cea mai bună alegere în privința achiziției făcute! Cunoastem entuziasmul ce insoteste comanda plasată în magazinul nostru și, de aceea, vei avea parte întotdeauna de livrare rapidă și transport asigurat astfel încat să te poți bucura cât mai repede de produsele cumpărate.

 Iar daca vei găsi un preț mai mic în altă parte, beneficiezi de programul “2 x diferenta” prin care Altex îți oferă de două ori diferența de preț, pentru a te bucura de cumpărăturile făcute în magazinele noastre.

 Cu Altex este intotdeauna ușor: poți cumpăra online device-urile preferate, suntem la un click distanță. Sau poți rezerva produsul pe site-ul nostru, urmând să îl ridici de la cel mai apropiat magazin. Toate produsele pe care ți le dorești îți sunt accesibile în rețeaua noastră de magazine din întreaga țară. Asta înseamnă că Altex este întotdeauna aproape de tine!

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Oferte și noutăți de la Altex

Altex Travel

Black Friday la Altex

Black Friday la Altex

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT