Cador

Shopping

Magazinul Cador va sta oricand la dispozitie cu diverse cadouri deosebite pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, aniversari. Ne facem remarcati prin unicitatea produselor, precum si prin costul si calitatea deosebite ale acestora. Magazinul Cador va ofera de fiecare data stil si eleganta si nu va dezamageste niciodata, fiind mereu in tendintele pietei.

Datand din perioada vechilor etrusci si egipeni arta sculptatului in Alabastru se bucura si astazi de atentia si daruirea mestesugarilor atat din tara noastra cat si din Italia si Grecia. Frumusetea este conferita de caracterul translucid al pietrei, de textura fina ce permite sculptorului incrustarea in detalii cat mai rafinate a motivelor ornamentale.

 Folosite in special ca piese decorative, reliefurile sculptate in alabastru intruchipand atat animale cat si chipuri umane sau mitologice au facut inconjurul lumii, de pe continentul European pe cel American, pana in India si Orientul Indepartat, reproducerile bine realizate ale sculpturilor din epoca clasica bucurandu-se de cea mai mare cautare.

 Desi din antichitate pana in prezent stilul statuetelor din alabastru s-a modificat, inregistrandu-se o mai mare libertate a modului de reprezentare, cultura figurinelor din Alabastru si-a pastrat vie popularitatea, incantand ochiul privitorilor prin liniile, luciul si finetea reprezentarilor.

 CADOR este importator si distribuitor de obiecte de decor atat cu design contemporan cat si clasic. Avem in portofoliu peste 1000 de repere, de la tablouri si pana la obiecte de uz casnic sau cristal placat cu Swarovski.

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Oferte și noutăți de la Cador

Promoție Cador Fashion Home

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT