Deichmann

Shopping

Pantofi la modă, de o calitate bună şi la un preţ imbatabil. Cu acest principiu, Deichmann s-a poziţionat inconfundabil pe piaţa din Germania şi în străinătate. Drumul către succes nu este nici un secret: datorită numeroaselor filiale, cantităţile comandate sunt unice în această branşă. Astfel rezultă avantaje de preţ şi efecte de sinergie, pe care Deichmann le acordă mai departe clienţilor săi. In toamna lui 2009 Cindy Crawford a prezentat pentru prima oară o remarcabilă colecţtie toamnă/iarnă pentru marca ’5th Avenue’.

Pentru a putea garanta calitatea Deichmann, pe care o promitem clienților noștri, experții noștri agreează procesul de fabricație împreună cu furnizorii. Institutele de testare externe, precum TÜV urmăresc respectarea standardelor de calitate și de mediu, care în cazul Deichmann sunt autofixate și a căror rigurozitate o depășește cu mult pe cea a prescripțiilor legale în vigoare.

Suntem doar atunci mulțumiți, când clienții noștri sunt mulțumiți

Este crucial ca la capătul tuturor eforturilor noastre, clienții să fie mulțumiți de produse. De aceea noi garantăm după fiecare cumpărare un proces simplu și corect de schimbare a produselor pentru cazul unei eventuale reclamații. Acest lucru înseamnă că: restituim valoarea produsului – pe întreg teritoriul țării.

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Oferte și noutăți de la Deichmann

Happy Women's day la Deichmann

Promotie Deichmann

DEICHMANN - Mid Season Sale 8 octombrie - 22 octombrie 2020

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT