General Autocom

Servicii

 Fondată în 1993, General Autocom a parcurs un drum semnificativ, în industria auto. Încă de la început, am avut viziunea de a oferi clienților noștri o experiență unică de achiziționare a unui automobil, punând, întotdeauna, calitatea în prim plan. Tocmai de aceea, considerăm că fiecare automobil vândut este mai mult decât un simplu vehicul, ci mai degrabă un reper important, în viața de zi cu zi a clienților noștri. De aceea, ne-am dedicat să aducem pe piață doar autoturisme de încredere, testate și certificate, care să satisfacă și cele mai înalte standarde de calitate.

Vă punem la dispoziție o gamă diversificată de vehicule, din mărcile Renault și Nissan, de la modele compacte, la SUV-uri. Fiecare produs este atent selectat și verificat, pentru a ne asigura că oferim opțiuni care îndeplinesc nevoile și așteptările oricărui client.

Calitatea pentru noi nu se oprește la momentul vânzării. Oferim servicii post-vânzare de înaltă calitate, inclusiv mentenanță, piese de schimb și asistență tehnică. Ne asigurăm că fiecare automobil cumpărat  rămâne în cea mai bună stare posibilă pe tot parcursul utilizării.

De-a lungul anilor, General Autocom a stabilit parteneriate solide cu producători de automobile de prestigiu, ceea ce ne-a permis să oferim cele mai bune opțiuni la prețuri competitive. Recunoașterea și încrederea clienților noștri sunt mărturii ale angajamentului nostru față de calitate."

 

Va așteptam cu drag in expoziția noastră auto din Focșani Mall!

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT