Jysk

Shopping
  • 0372129620, 0728003820
  • Ro0020@stores.jysk.com
  • www.JYSK.ro

JYSK este un lanţ internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă” şi care este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care are întotdeauna „o ofertă extraordinară”.

În 1979, când a deschis primul magazin în cel de-al doilea oraş ca mărime din Danemarca, Aarhus – unde, întâmplător, se mai  află şi acum . Larsen avea planuri mari, dar nu şi-ar fi imaginat niciodată cât de rapid va creşte compania sa. El  a continuat să deschidă câteva magazine de succes JYSK Sengetøjslager (numele original al magazinului până în 2001) în diverse locaţii din Danemarca, iar în 1984 a deschis primul magazin în afara graniţelor, în ţara vecină, Germania.

În prezent, Grupul JYSK cuprinde peste 2.300 de magazine în următoarele 41 de ţări din întreaga lume.

Cifra anuală de afaceri a grupului este de 2,9 miliarde de euro. Creşterea este stabilă şi controlată, iar personalul total constă din aproape 20.000 de angajaţi.

Cuvântul „JYSK” a fost inclus intenţionat în numele companiei. În limba daneză, „JYSK” denumeşte orice sau pe oricine – precum Lars Larsen – din Peninsula Iutlanda şi este adesea asociat cu modestia, conştiinciozitatea şi onestitatea, cele trei valori cu care a fost identificat întotdeauna însuşi Larsen. JYSK înseamnă încredere, iar o afacere rămâne întotdeauna o afacere.

Magazinul JYSK din Bacau este al 20-lea din Romania, fiind deschis pe data de 30 octombrie 2014.

La JYSK, ne mândrim cu originile scandinave şi dorim să facem acest lucru cunoscut clienţilor.

Latura scandinavă a companiei JYSK se reflectă nu numai în cultura, valorile şi stilul nostru de management. Aceasta transpare şi în ceea ce privește designul, simplitatea şi calitatea produselor, și satisface aşteptările clienţilor privind rezistenţa produselor pe care le folosesc zi de zi. Clienţii noştri își doresc produse funcţionale, care să fie totodată și rezistente. La JYSK, ne-am dezvoltat ţinând cont de aceste aşteptări încă din 1979, iar acum suntem mândri să împărtăşim cu restul lumii filozofia scandinavă.

JYSK - o ofertă scandinavă excelentă pentru fiecare în domeniul produselor pentru casă.

Program:
Luni-vineri:10:00-20:00
Sâmbătă:10:00-20:00
Duminică:10:00-20:00

Oferte și noutăți de la Jysk

Au început promoțiile verii la JYSK!

Sărbătorim împreună 3.000 de magazine

JYSK sărbătorește 42 de ani cu oferte excelente - reduceri de până la 70%

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT