Man’s Style Fashion

Shopping

În 2004, când am luat ființă, acesta a fost dictonul după care ne-am ghidat. Am muncit, muncim și vom munci pentru ca bărbații pe care-i vom îmbrăca să fie … de calitate.

Ne adresăm tuturor bărbaților care vor să fie eleganți, rafinați și cu bun gust. Produsele noastre, care respectă cele mai noi tendințe ale modei, sunt produse în două mari fabrici din România, exigențele din producție precum și materialele de cea mai bună calitate sunt grija noastră cea mai mare. Toate materialele, precum și accesoriile provin de la fabrici din Italia.

Având experiența partenerilor externi pentru care producem în sistem lohn și având acceptul lor pentru utilizarea ultimelor tendințe în domeniul tiparelor, putem oferi clienților noștri costume, sacouri, pantaloni, paltoane de aceeași calitate cu marile case de modă din lume.

Datorită dezvoltării pieței românești din ultimii ani, am ajuns să dezvoltăm un lanț propriu de magazine intre care și cel din Focșani, unde pe lângă produsele proprii, comercializăm toată gama de produse necesare unui bărbat … de calitate: cămăși, cravate, pantofi, butoni, pulovere, curele, jachete, tricouri, fulare, toate acestea provenind de la firme renumite din Italia și România.


Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:închis
Duminică:10:00-22:00

Oferte și noutăți de la Man’s Style Fashion

Reduceri de 20%

Vă invităm să redescoperiți stofa

Mereu elegant și în tendințe

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT