Marionnaud

Shopping

ISTORIA NOASTRĂ

Originar din Paris, acolo unde începe stilul chic, Marionnaud Paris ştie că pentru a arăta bine, trebuie sa te simţi bine. Astfel, începe şi istoria brandului, in 1984, anul în care Marcel Frydman i-a cumpărat soţiei sale o parfumerie. Ce cadou poate fi mai frumos pentru o femeie?


EXPERŢI ÎN FRUMUSEŢE

Frumuseţea este un domeniu al inovării, în continuă mişcare. Marionnaud Paris a deschis un concept nou in lumea parfumeriilor, oferind o experienţă unică pentru clienţii săi – parfumuri şi cosmetice de lux împreună cu o consiliere profesionistă. Marionnaud Paris a fost primul lanţ de magazine de parfumerie ce a oferit clienţilor săi un program de loialitate pentru a crea o relaţie unică şi personalizată. O întreagă lume dedicată Frumuseţii!


ALEGE, COMANDA, COMENTEAZĂ!

Marionnaud Paris este alături de tine în permanenţă oferindu-ţi cele mai bune sfaturi. Aici gaseşti parfumuri selecte, produse de machiaj de ultima modă, accesorii în tendinţe, precum şi produse de îngrijire ce reflectă frumuseţea fiecărei femei. Intră in lumea digitală a frumuseţii şi expertizei Marionnaud Paris si indragosteste-te de mărcile tale favorite!

CONTACT

Ai vreo întrebare legata de produsele noastre, magazinele noastre sau ai nevoie de informaţii legate despre Cardul tău de Fidelitate? Serviciul nostru de clienţi îţi stă la dispoziţie pentru orice informaţie ai nevoie. Ai nevoie de ajutor? Ne găseşti în peste 10 oraşe din România. Ne dorim foarte mult să fim alături te tine şi să-ţi oferim o experienţă de cumpărături cât mai plăcută.

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Oferte și noutăți de la Marionnaud

Cadouri de la Marionnaud

Dăruiește alături de noi

Xmas with friends, by Marionnaud

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT