Office Shoes

Fashion

De la deschiderea sa din 1996, Office Shoes s-a transformat într-o rețea importantă de magazine, fiind prezenți în peste 180 locații din țări precum Cehia, Polonia, Ungaria, Romania, Slovacia sau Croaţia. Magazinele și site-ul nostru oferă o gamă variată, în continuă creștere, de branduri recunoscute la nivel internațional care reprezintă cele mai noi trenduri.

În magazinul OFFICE SHOES ai totul la un singur loc: cea mai trendy încălţăminte casual şi sport, modele outdoor şi de drumeţie, ghete, cizme şi bocanci pentru sezonul rece, platforme şi pantofi cu toc pentru orice ocazie, papuci, tenişi, sandale şi balerini, toate la cel mai bun preţ! Vei găsi mărci internaționale precum Lacoste, Caterpillar, Skechers, Gant, UGG, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Converse, Vans, New Balance, Timberland,  Hunter, Geox, Vans și multe altele.
 
Te aşteptăm cu cea mai bună selecție de încălţăminte modernă la preţuri excepţionale. Numai la OFFICE SHOES ai toate mărcile importante de încălțăminte la un singur loc!

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Oferte și noutăți de la Office Shoes

Promotie de Craciun-Office Shoes

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT