Pepco

Servicii

PEPCO este un retail discounter cu o rețea la nivel european, care oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri.

PEPCO este parte a grupului Pepkor, un grup internațional de retail cu peste 4500 de magazine în Africa, Australia și Europa. PEPCO și-a început activitatea în Polonia, în anul 2004 și a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse pentru casă cu peste 1.750 de magazine și 4.500 de angajati. În 2013, PEPCO a început să se dezvolte pe plan internațional, cu intrarea pe piețele din Cehia și Slovacia, în 2015 a deschis primele magazine în Ungaria și România, urmând ca în 2017 să se extindă și în Țările Baltice: Lituania, Letonia și Estonia. Din 2018, PEPCO este disponibil și pe piața din Bulgaria. În acest moment, rețeaua europeană PEPCO are 19 000 de angajați.

PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapidă expansiune în zona Europei Centrale și de Est. În fiecare lună milioane de clienți satisfăcuți vizitează zi de zi magazinele retailerului. În Romania, avem 269 de magazine deschise, iar planul de expansiune este în continuă dezvoltare.

În magazinele PEPCO regăsim o gamă variată de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, dar și decorațiuni interioare, jucării și produse de papetărie, la cele mai mici prețuri.

Ofertele noastre se schimbă fie săptămânal, fie o dată la două săptămâni, iar noutățile sunt anunțate întotdeauna pe website-ul nostru https://pepco.ro, secțiunea Broșură sau direct în recent lansata aplicație PEPCO, disponibilă atât pe Google Play, cât și în AppStore.

Clienții noștri se pot inspira de pe platforma Inspirație PEPCO (https://inspiratie.pepco.ro/), unde utilizatorii încarcă fotografii cu ținute sau aranjamente realizate cu ajutorul produselor PEPCO. De asemenea, aceștia pot încărca la rândul lor astfel de fotografii, fie direct în aplicația PEPCO sau pe Instagram, folosind #inspiratiePEPCO în descriere. Săptămânal, alegem cea mai frumoasă fotografie pe care o premiem cu titlul de Inspirația Săptămânii și un voucher PEPCO în valoare de 50 lei.

Program:
Luni-vineri:10:00-22:00
Sâmbătă:10:00-22:00
Duminică:10:00-22:00

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT