Aquaman

Happy Cinema

În cel mai anticipat film al sfârșitului de an, Jason Momoa este un semizeu subacvatic. După ce a făcut încasări record în China, filmul fantastic, în care o bună parte a acțiunii se petrece sub apă, debutează și în Europa chiar înainte de Sărbători.

După ce realizează că el este moștenitorul la tron al cetății antice Atlantida, Arthur Curry/Aquaman (Jason Momoa) are mai multe obstacole de trecut. Cu puterile sale extraordinare, Aquaman este singurul care poate să găsească tridentul mitic al cetății dispărute sub ape.

Odată ce are tridentul, supereroul poate să-și îndeplinească adevărata menire, unind lumea uscatului cu lumea din adâncuri. Oare va reuși Aquaman să devină noul rege al Atlantidei și puntea dintre cele două tărâmuri?

DESCOPERĂ HAPPY CINEMA

Happy Cinema

CE INSEAMNA HAPPYCINEMA® ?

HAPPYCINEMA® este exact ceea ce te astepti sa fie: cinematograful tau preferat, unde mergi cu bucurie de fiecare data cand vrei sa traiesti din plin atmosfera filmului pe care ti-ai propus sa-l vezi. La HAPPYCINEMA® petreci timp de calitate impreuna cu cei dragi sau cu colegii, si ai mereu promotii si oferte speciale, de care poti beneficia – totul pentru ca tu sa te simti minunat la noi, inca din foyer. Iar daca vrei sa fii la curent cu noutatile, urmareste-ne pe Facebook si intra des pe site, unde poti face si rezervari, din vreme, la filmele preferate.

MISIUNEA NOASTRA

Vrem sa fim prima alegere a cinefililor. Vrem sa fim prima alegere a celor care vor sa-si petreaca timpul liber intr-o alta dimensiune, intr-o alta poveste, intr-o noua aventura. Vrem sa fim prima TA alegere. Pentru ca misiunea noastra este sa-ti oferim o experienta cinematografica la cele mai inalte standarde de calitate si confort.

TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE

Folosim logistica si tehnologie de ultima ora, indiferent ca este vorba de amenajarea salii de cinema si a foyer-ului sau de sistemele hi-tech de proiectie video si redare audio. Cinematograful din Focsani, aflat in incinta Focsani Mall, este un digiplex cu 2 sali echipate pentru proiectie 3D si 2D, sunet Dolby Digital Surround si are o capacitate de 218 locuri. Foyer-ul dispune de un spatiu generos, care transpune publicul in lumea cinematografica.

Salile noastre de cinema sunt echipate cu:
- Sisteme de proiectie digitale
- Dolby Digital Surround - Fotolii confortabile de o calitate superioara
- Sistem de proiectie MasterImage 3D  

Rezervari online: www.happycinema.ro

Facebook: www.facebook.com/HappyCinemaFocsani/ 

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT