Black Friday la Vodafone

Arsis

Descoperă ofertele Vodafone de Black Friday, cu până la 50% reducere la tehnologie sau până la 50% reducere la servicii! Te așteptăm în magazinul Vodafone!

DESCOPERĂ ARSIS

Arsis

Cu o experienta de 15 ani pe piata de IT&C din Romania, ARSIS s-a impus, prin seriozitate si calitatea serviciilor, ca unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni. Aceasta pozitie a fost confirmata si intarita inca din 2004 prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone.


Reteaua ARSIS s-a extins constant, in fiecare an, ajungand in 2016 la un numar de 160 de magazine pe teritoriul Romaniei. Calitate, seriozitate, preturi corecte, experiente de shopping placute, respect fata de clienti si parteneri sunt doar cateva dintre atributele insusite de companie in cei 15 ani de experienta.


Ne respectam clientii si rasplatim fidelitatea lor prin “Programul de fidelizare”  ; suntem mereu in cautare de produse de ultima generatie si le punem la dispozitie tot ce este nou in materie de telefonie si accesorii; suntem la curent cu toate noutatile din zona IT&C si impartasim cu clientii nostri aceasta experienta. Enumerarea poate continua, dar concluzia este una singura: SE POARTA ARSIS!


Si, in cazul in care nu v-ati convins deja, va asteptam si pe voi sa va bucurati de experienta ARSIS

 

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT