Ești gata să te îndrăgostești de ofertele Vodafone EasyTech?

Arsis

Ești gata să te îndrăgostești de ofertele Vodafone EasyTech? Portează-te la Vodafone: ai pachet cu 50% reducere la abonamentele RED Infinity 23 sau RED 15 și preturi WOW la telefoane de top.

Prinde reducerile în magazinul Vodafone până pe 17 februarie 2023. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții.

#Vodafone #VodafoneEasytech #UsorDeGasit #UsorDeFolosit

DESCOPERĂ ARSIS

Arsis

Cu o experienta de 15 ani pe piata de IT&C din Romania, ARSIS s-a impus, prin seriozitate si calitatea serviciilor, ca unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni. Aceasta pozitie a fost confirmata si intarita inca din 2004 prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone.


Reteaua ARSIS s-a extins constant, in fiecare an, ajungand in 2016 la un numar de 160 de magazine pe teritoriul Romaniei. Calitate, seriozitate, preturi corecte, experiente de shopping placute, respect fata de clienti si parteneri sunt doar cateva dintre atributele insusite de companie in cei 15 ani de experienta.


Ne respectam clientii si rasplatim fidelitatea lor prin “Programul de fidelizare”  ; suntem mereu in cautare de produse de ultima generatie si le punem la dispozitie tot ce este nou in materie de telefonie si accesorii; suntem la curent cu toate noutatile din zona IT&C si impartasim cu clientii nostri aceasta experienta. Enumerarea poate continua, dar concluzia este una singura: SE POARTA ARSIS!


Si, in cazul in care nu v-ati convins deja, va asteptam si pe voi sa va bucurati de experienta ARSIS

 

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT