La Zvon Café se poartă Italian Summer!

Zvon Café

“Setea de vacanţă”, ne-a dus cu gândul la Italia şi reţetele ei de băuturi minunate. Aşa a luat naştere campania Italian Summer, campanie ce are drept protagoniste trei băuturi absolut irezistibile: Affogato, Shakerato şi Italian Soda. Cele trei preparate împacă toate gusturile şi ofertă o experienţă de neuitat.

Italian Summer se desfăşoară în perioada 28 iulie-30 septembrie 2016, cu speranţa că vom avea o vară lungă, călduroasă, asemenea celei din Italia.
Affogato este o băutură pe bază de cafea, ce îmbină intensitatea unui espresso cu dulceaţa şi textura cremoasă a îngheţatei de vanilie, rezultând un preparat catifelat, ce îţi va răsfăţa paipilele gustative. Shakerato, un preparat cu o tradiţie veche în Italia, consumat cu precădere vara, are o bază de cafea, un espresso cu o aromă moderată şi o aciditate mai scăzută, domolită prin răcirea cu cuburi de gheaţă. Italian Soda este o reţetă de băutură răcoritoare foarte populară, o combinaţie de sirop de fructe cu apă minerală, puternic acidulată şi răcită cu gheaţă. Efectul răcoritor este puternic, iar aromele pe care le-am selectat pentru acest preparat (cireşe, căpşuni sau zmeură) îl fac irezistibil în zilele toride de vară.

Zvon Café este unul dintre cele mai vechi lanţuri de cafenele din România, prima locaţie fiind deschisă în anul 2001. Respectând cu stricteţe dictonul “Calitatea face diferenţa”, Zvon Café este prezent în numeroase oraşe din ţară. În afară de Bucureşti, zona Decebal şi Centrul Comercial Sun Plaza, lanţul de cafenele s-a extins în oraşele Brăila, Focşani, Bacău, Craiova, Târgu Jiu, Iaşi şi Drobeta Turnu-Severin.

Pentru mai multe detalii despre Zvon Café, vă invităm să accesaţi website-ul cafenelei sau să ne urmăriţi activitatea pe reţelele sociale Facebook, Instagram şi Twitter.

DESCOPERĂ ZVON CAFé

Zvon Café

ZVON Café este unul dintre lanțurile de cafenele cu renume din România. În peste un deceniu de activitate, am reinventat conceptul de “cafea băută în oraș” și am creat în jurul acestuia o adevărată cultură a tabietului cu bun gust, o experiență a bucuriei trăite la maxim și o comunitate de oameni care revin mereu cu plăcere în locațiile deschise în București și în alte orașe din țară.

La noi găsești un meniu pe toate gusturile, dar “vedeta” este de departe cafeaua ZVON - aceasta nu doar se bea, ci se trăiește. Vino la ZVON Café și simte vibe-ul orașului în fiecare ceașcă de cafea.

ZVONul este despre tine, despre noi și despre pasiunea care ne leagă.

Du ZVONul mai departe!

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT