Promotii Sinsay

Sinsay

Iulie vine cu discounturi și mai mari în magazinul Sinsay din Focsani Mall! Acum poți găsi articolele tale preferate cu discounturi de până la -70%. Noi ne-am ales deja ținutele pentru vara aceasta. Tu ce vei alege? 

DESCOPERĂ SINSAY

Sinsay

Articole în tendințe la prețuri accesibile

În esență, Sinsay a fost gândit ca un brand dedicat adolescentelor care urmăresc ultimele tendințe și care nu ezită să le adapteze stilului lor. Brandul oferă tinerilor posibilitatea de a se juca cu moda, de a mixa stiluri, astfel încât să-și pună în valoare pesonalitatea.

În 2019, Sinsay a lansat colecția Fox & Bunny dedicată copiilor (Baby 0-2 ani și Kids 2-10 ani), colecția pentru bărbați și articole pentru casă.

Ceea ce diferențiază Sinsay de alte branduri este prețul foarte avantajos al articolelor, permițând astfel clienților săi ca sezon după sezon să fie la curent cu tendințele.

Numeroase  articole din colecțiile Sinsay au etichetă Eco Aware. Este o alternativă sustenabilă, pe care Sinsay a adoptat-o pentru a ajuta la reducerea consumului de apă, energie și resurse utilizate în timpul realizării articolelor.

 

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT