Promotii la Deichmann

Deichmann

Dragi iubitori ai modei și confortului, suntem bucuroși să vă anunțăm că a sosit momentul pentru etapa a 3-a a marii noastre sărbători a reducerilor! Începând cu data de 7 august și până pe 20 august, vă așteptăm în magazinele noastre pentru a profita de oferte incredibile la încălțămintea preferată!

Alege-ți perechea perfectă pentru orice ocazie, fie că este vorba de o plimbare relaxantă, o zi la birou sau o petrecere specială. Avem o gamă variată de modele, de la cele elegante și casual până la cele sport, pentru întreaga familie.

Este momentul să-ți răsfeți picioarele cu confortul și calitatea Deichmann! Te așteptăm cu brațele deschise în magazinele noastre pentru a profita de cele mai bune oferte. Nu rata ocazia de a-ți împrospăta colecția de încălțăminte preferată!

 

#DeichmannSale #RedüceriDeVara #ModaSiConfort

*Oferta valabilă în perioada 7 august - 20 august în magazinele participante. Stocurile sunt limitate.

DESCOPERĂ DEICHMANN

Deichmann

Pantofi la modă, de o calitate bună şi la un preţ imbatabil. Cu acest principiu, Deichmann s-a poziţionat inconfundabil pe piaţa din Germania şi în străinătate. Drumul către succes nu este nici un secret: datorită numeroaselor filiale, cantităţile comandate sunt unice în această branşă. Astfel rezultă avantaje de preţ şi efecte de sinergie, pe care Deichmann le acordă mai departe clienţilor săi. In toamna lui 2009 Cindy Crawford a prezentat pentru prima oară o remarcabilă colecţtie toamnă/iarnă pentru marca ’5th Avenue’.

Pentru a putea garanta calitatea Deichmann, pe care o promitem clienților noștri, experții noștri agreează procesul de fabricație împreună cu furnizorii. Institutele de testare externe, precum TÜV urmăresc respectarea standardelor de calitate și de mediu, care în cazul Deichmann sunt autofixate și a căror rigurozitate o depășește cu mult pe cea a prescripțiilor legale în vigoare.

Suntem doar atunci mulțumiți, când clienții noștri sunt mulțumiți

Este crucial ca la capătul tuturor eforturilor noastre, clienții să fie mulțumiți de produse. De aceea noi garantăm după fiecare cumpărare un proces simplu și corect de schimbare a produselor pentru cazul unei eventuale reclamații. Acest lucru înseamnă că: restituim valoarea produsului – pe întreg teritoriul țării.

Copyrights © 2016 Focșani Mall. Proiect implementat de Point IT